День туризму

2023-09-27

Всесвітній День туризму відзначають щорічно 27 вересня в усьому світі. Любителі подорожей і працівники туристичної сфери в Україні не забувають про це свято. Його почали відзначати з 1980-го року, хоча саме свято було встановлено в Іспанії ще наприкінці 70-х. Влада країни вирішила зробити це для того, щоб розвинути туристичний сектор у державі.

День туризму в Україні почали відзначати 1998 року. Наша країна багата безліччю унікальних туристичних локацій, які можуть відвідати громадяни України або іноземці. Завдяки Всесвітньому дню туризму кожна людина, яка будь-яким чином пов'язана з подорожами, може приурочити до цієї дати черговий незабутній уїк-енд.

Мета свята – пропаганда туризму, висвітлення його внеску в економіку світової спільноти, розвитку зв’язків між народами різних країн.

26 вересня біля озера Радожич відбулися змагання "Туризм - це рух, рух - це життя" серед працівників закладів та установ освіти, приурочених Дню туризму, в яких взяли участь 15 команд. Наша команда має ІІ місце у виді "Смуга перешкод" та ІІІ - у конкурсі "Туристична страва".

Кiлькiсть переглядiв: 11

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.