ДНІ ЄВРОПИ У НВК

2017-05-20

20 травня Україна святкує День Європи і з нагоди цього свята з 15 по 20 травня 2017 року в НВК с. Жиричі було проведено ряд заходів.

В 1-4-их класах були проведені заочні подорожі «Мандруємо країнами Європи».

18 травня учні 6-А та 6-Б класів мали змогу перевірити свої знання у вікторині «Чи знаєш ти Європу?». Вчитель англійської мови Мороз Наталія Іванівна заохочувала шестикласників поглиблювати свої знання про європейські країни та цікаві факти їхньої історії.

Для ознайомлення шкільної молоді з європейськими країнами, їх цінностями та традиціями пройшов конкурс стіннівок «Країни Європи». Участь взяли учні 5-9-их класів. Кожна стіннівка привернула увагу творчим підходом, оригінальністю задуму, майстерністю виконання, відповідністю тематиці конкурсу.

У бібліотеці організовано виставку книг письменників країн Європи «У книжок немає кордонів».

На уроці-конференції «Подорож до англомовних країн» юні журналісти 9-их класів продемонстрували глибокі знання про традиції, звичаї, побут, історичне минуле народів Великої Британії, США, Австралії, Канади, Нової Зеландії.

В п’ятницю 19 травня для учнів 5-9-их класів був проведений виховний захід «Європа – наш спільний дім». Діти готували різні художні номери, які характеризують ту чи іншу країну. У ході заходу виконувалися пісні та національні танці країн Європи, звучали вірші відомих європейських поетів. По завершенню подорожі діти висловлювали свої асоціації з країнами Євросоюзу. З глядачами була проведена вікторина на найкращого знавця країн Європи. Свято закінчилося фінальною піснею про єднання країн Європи та нашої Батьківщини.

Кiлькiсть переглядiв: 111

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.