Тиждень природничих дисциплін

2023-04-17

Згідно плану роботи на 2022/2023 навчальний рік, на виконання наказу по НВК від 03.04.2023 року № 69 «Про проведення тижня природничих дициплін», з метою поглиблення знань учнів та розвитку інтересу до предметів природничого циклу, активізації творчої діяльності вчителів з 10 по 15 квітня в школі проходив тиждень природничих дисциплін.

10 квітня Матвіюк І.А. з 6-ми класами переглянули відеоогляд «Незвичні рослини», у 8-х класах провела усний журнал «10 цікавих фактів про людський мозок».

11 квітня Літвинович М.В провела в 7-х класах фотоквест «Вода», Пашкевич І.Ф. – фотоконкурс у 5-х класах «Я і мій улюбленець». Лошак Л.Р організувала у 7-х класах географічну вікторину «Мандрівка материками».

12 квітня Горох І.М. у 10-х класах провела біологічний турнір « Я люблю біологію». Літвинович М.В. у 10-х – хімічний вебквест, у 11-х – гру «Кращі гравці країни Хімляндія». Пашкевич І.Ф. у 6-х – усний журнал «Чудеса на Землі». Лошак Л.Р. у 9-х – бесіду-вікторину «Україна у світі».

13 квітня у 9-х класах Матвіюк І.А. провела інтелектуальну гру з біології «Найрозумніший», Горох І.М. в 11-х класах – гру «Магістр біології». Лошак Л.Р. ву 8-х класах – заочну вікторину «Моя країна – Україна. Географічні рекорди ».

14 квітня у 7-х класах Горох І.М. організувала брейн-ринг «Ерудований зоолог». Лошак Л.Р. з 10-ми класами розв’язували географічні кросворди. Пашкевич І.Ф. у 8-х класах провела конкурс знавців фізичної географії України «Я знаю свою Україну». Літвинович М.В. у 8-х класах – конкурс малюнків «Хімія навколо нас», в 10-х – проєкт «Італійська хімчистка»

Закінчився тиждень підбиттям підсумків та відзначенням найактивніших учасників.

Кiлькiсть переглядiв: 50

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.