Тиждень гурткової роботи

2023-03-27

/Files/images/0_0_0_20202-2021/Гурткова.jpg

З метою підтримки та розвитку інтересу до гурткової роботи, активізації творчої діяльності вчителів з 20 по 25 березня в школі було проведено онлайн тиждень гурткової роботи.

Розпочався тиждень віртуальною екскурсією «Визначні місця України» для вихованців секції МАН «Історія України», керівник Ковальчук Н.С. «Юні захисники» з керівником Кацевичем А.П. опрацювали презентацію «Бойові мистецтва». Ковальчук С.А. для учасників гуртка «Джура» провів конкурс «Впоряд».

22 березня керівник гуртка «Спортивний туризм» Придатко О.М. провів майстер-клас зі спортивного орієнтування «В’язання вузлів для спортивного туризму». Кацевич А.П. для «Юних захисників» провів військово-патріотичний захід «Звання ЗСУ на погонах». Керівник театрального гуртка «Джерельце» Михайлевська Л.В. організувала віртуальну мандрівку в минуле «Давньогрецький театр».

23 березня вихованці гуртка «Шкільне лісництво» разом з керівником Горох І.М. взяли участь в обласній онлайн-конференції «Традиції в лісовідновленні». Керівник гуртка «Барвистий світ» презентувала галерею дитячої творчості «Діти України за безпечне майбутнє», на якій представила роботи соїх вихованців.

24 березня керівник гуртка «Шкільне лісництво» Горох І.М. до Міжнародного дня лісів організував майстер-клас для своїх вихованців зі створення буклетів «Ліси назавжди». А керівник гуртка «Сувенір» Ковальчук Ю.В. - майстер-клас з виготовлення дитячих поробок з газетних трубочок «Великодній кошик».

Тиждень пройшов у насиченій творчій атмосфері.

Кiлькiсть переглядiв: 16

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.