Тиждень МІФ

2023-02-11

/Files/images/0_a_/12378.jpg

З метою підтримки та розвитку інтересу до точних наук, активізації творчої діяльності вчителів, з 06 по 11 лютого 2023 року в школі під гаслом «Від перемог у школі – до перемог в житті!» проходив тиждень «МІФ».

Розпочався тиждень вікториною у 4-6 класах «Відгадай загадку про інформатику», яку організувала вчитель інформатики Жолоб Т.А. Максимук С.П. у 8-х класах провела конкурс малюнків «Математика моїми очима». Для 7-х класів Аврамук О.А. організував перегляд відео «Цікаві факти про математику». Придатко Г.П. з учнями 9-х класів проходили «Фізичні лабіринти». Хартонюк О.П. у 6-х класах провела інформатичну гру.

07 лютого Ковальчук В.І провела семінар «Математика в житті людини» для учнів 9-А класу, Максимук С.П – математичний лекторій» для учнів 9-Б класу. Ковальчук А.А. з учнями 11-х класів розв’язували фізичні ребуси та кросворди. Жолоб Т.А. з учнями 10-11-х класів створювали відеокліп «Інтернет для безпечного спілкування». Придатко Г.П. для 7-х класів організувала фізину вікторину «Фізика навколо нас».

08 лютого Жолоб Т.А. у 8-х класах провела заняття з елементами тренінгу «Мій безпечний Інтернет». Максимук С.П. презентувала учням 8-х класів цікавинки з математичної скриньки. Кіпень Л.С. для учнів 5-х класів організувала математичну вікторину «Крокуй до перемоги». Хартонюк О.П. – вебквест «Цікава інформатика» для учнів 4-х класів.

09 лютого Придатко Г.П. з 8-ми класами розгадували фізичні явища в загадках, Ковальчук А.А. – завдання від Шерлока Хомса, а з 10-ми класами – фізичні цікавинки «Гонка за лідером». Федорук В.С. та 7-мі класи малювали разом з Черепашкою. Учні 2-х класів переглядали відео «Казка про безпечний Інтернет».

10 лютого Ковальчук В.І. у 6-х класах провела конкурс на кращий математичний лепбук. Максимук С.П. – у 10-х класах урок-подорож «Міфи та реальність про математику» . Кіпень Л.С. з 11-ми класами створювали рекламу «Роль математики в професіях».

Завершився тиждень підбиттям підсумків та відзначенням активних учасників.

Кiлькiсть переглядiв: 2

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.