Педагогічний декадник "Я атестуюсь"

2023-03-04

/Files/images/0_a_/IMG_20230301_143127.jpg /Files/images/0_a_/IMG_20230221_134922.jpg /Files/images/0_a_/IMG_20230221_124751.jpg

З метою підвищення фахового рівня педагогічних працівників, поширення передового перспективного досвіду, підвищення рівня самоосвіти педагогів, ознайомлення з результатами роботи вчителів, удосконалення педагогічної діяльності молодих спеціалістів, активізації творчої діяльності вчителів в НВК з 20 лютого по 04 березня 2023 року проходив декадник «Я атестуюсь». Протягом декадника педагогічні працівники, які атестуються в цьому році: Аврамук Т.В., Бідзюра Н.О., Кацевич А.П., Герасимчук О.М., Придатко Я.М., Мороз О.Ф., Дейнека Є.М., Михайлевська Л.Ф., проводили показові онлайн-уроки, презентували свій досвід роботи та свої портфоліо.

Практичним психологом було проведено тестування педагогічних працівників за методикою «Виявлення здібностей педагога до саморозвитку » (І. В. Нікішина). Мета методики: вивчити здібності педагога до творчого саморозвитку в процесі інноваційної діяльності. Висновок – всі педагогічні працівники мають активний саморозвиток.

Заступником директора з НВР Охрімук Л.І. було проведено анкетування серед учнів, батьків та вчителів щодо оцінки роботи педагогічних працівників, які атестуються у цьому році. Всі отримали високий рівень.

Педагогічних працівників, які атестуються, було ознайомлено під підпис з їхніми характеристиками діяльності у міжатестаційний період.

Кiлькiсть переглядiв: 25

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.