День цивільного захисту

2022-04-25

/Files/images/0_a_a/images123ва.png

З метою запобігання виникнення надзвичайних ситуацій техногенного походження, зменшення збитків і витрат у разі стихійного лиха, аварій, катастроф, вибухів і великих пожеж, навчання учасників навчально-виховного процесу вмінню застосовувати засоби індивідуального захисту, ефективно діяти в надзвичайних ситуаціях, зокрема, для поглибленого вивчення методів і засобів захисту від НС, 25 квітня в школі було проведено День ЦЗ.

Було перевірено наявність усіх документів системи цивільного захисту, журналів проведення інструктажів з охорони праці та ЦЗ. Перевірено стан пожежних щитів та пожежного інвентарю, вогнегасників, стан електричного, обладнання, приміщень та території.

Для учнів та працівників школи було організовано перегляд навчально-інформаційного відео з рекомендаціями дій у разі виникнення надзвичайної ситуації та війни, проведено тематичні бесіди та інструктажі. Учні малювали малюнки на тему «будь сміливим», які були відправлені захисникам України у Харківську область. Здобувачів освіти було ознайомлено з алгоритмами дій у надзвичайних ситуаціях, розробленими Державною службою з надзвичайних ситуацій. З працівниками була проведена онлайн-лекція «Морально-психологічна підготовка працівників до дій в екстремальних ситуаціях». Було підготовлено та опрацьовано інструкції, пам'ятки з питань безпеки життєдіяльності і правил надання першої допомоги постраждалим від нещасних випадків.

Кiлькiсть переглядiв: 12

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.