Всеукраїнський онлайн-розклад

2022-03-14

/Files/images/0_a_a/завантаження (1).jpg

МОН спільно з компанією Google Україна створило Всеукраїнський онлайн-розклад. Він містить посилання на відео пояснення та макети підручників, а також завдання та психологічні вправи.

14 березня в частині регіонів, де це безпечно, запускається навчання в дистанційному форматі. Для полегшення організації процесу був створений Всеукраїнський онлайн-розклад. Інтерактивний розклад містить посилання на матеріали з різних ресурсів (Всеукраїнська школа онлайн, телеуроки, підручники тощо) для предметів згідно з календарно-тематичним плануванням.

Онлайн-розклад реалізується на базі інтерактивного Google-календаря, до якого в режимі реального часу матимуть доступ усі охочі. Тобто ви можете просто натиснути на посилання і дивитися програму та матеріали для відповідного класу, або додати уроки у свій Google-календар.

Розклад розроблено для учнів 1–11-х класів. Усі бажаючі можуть використовувати ВШО, де містяться відеоуроки, конспекти, тестові завдання, є кабінет вчителя, через який дистанційно можна тримати зв’язок з учнями, а також для якої розроблено мобільний застосунок.

Також для всіх класів у календарі заплановано «Психологічні хвилинки» з потрібними вправами.

Для того щоб подивитися розклад, слід спочатку вибрати клас, а потім в календарі встановити відповідний тиждень. Після натискання на потрібний предмет відкривається меню з посиланнями на відео та підручник (за наявності), який можна завантажити, а також вправи і завдання.

Кiлькiсть переглядiв: 10

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.