Всесвітній день доброти

2021-11-13

/Files/images/0_a_a/Без названия (1).jpg

13 листопада у всьому світі відзначається День доброти.

Всесвітній день доброти - унікальне свято, яке допомагає людям проявити тепло і турботу про ближніх своїх. Звичайно, для таких проявів не обов'язково шукати привід, але сьогодні такі дії особливо доречні.

У 1998 році в Токіо країни Тихоокеанського регіону провели симпозіум, який називався "всесвітній рух за доброту". Саме вони були першими, хто заснував свято, а пізніше до ідеї приєдналися й інші держави.

День доброти вважається подією дій. У цю дату важливо звертати увагу на, здавалося б, незначні речі і бачити в них позитивні моменти. 13 листопада - вдалий час, щоб згадати, як важливо дарувати один одному яскраві емоції, творити добро на всій землі і нести в цей світ благі вісті.

Вітаємо зі Всесвітнім днем доброти і від душі бажаємо ніколи не втрачати віри в усе хороше, завжди боротися за справедливість і милосердя, допомагати доброті восторжествувати над злом. Нехай кожен день буде ясним і добрим, нехай вас оточують хороші і щирі люди, нехай в серцях живе любов і світла надія. Робіть добро і нехай у відповідь до всіх прилітає бумеранг щастя.

Кiлькiсть переглядiв: 8

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.