Тиждень "Весна в початковій школі"

2021-03-05

/Files/images/0_a_l/IMG_20210304_112823.jpg

Найважливішим завданням сучасної початкової школи є розвиток пізнавальної активності школярів, формування у них допитливості, бажання пізнавати нове. Одним з найбільш дієвих способів формування нового ставлення до навчання є проведення предметних тижнів. Саме у перші дні весни в НВК» ЗОШ І-ІІІ ступеня – дитячий садок» с. Жиричі був проведений тиждень «Весна у початковій школі».

Темі першого дня «Математична весна» були присвячені ранкові зустрічі «Ланцюжок математичних слів», віршовані та логічні задачі, робота з годинником та геометричними фігурами.

Вівторок - «Весняна мова». Відбулися мовні конкурси «Скоро мовлю скоромовку», загадок-метеграм, учні складали усні розповіді «Весна у лісі» і тексти з деформованих речень.

Середа - «ЯДС. Весна в природі». Було організовано художню галерею «Я люблю весну», стіну кросвордів та загадок про природу, перегляд відео «Планета в небезпеці».Учні створили хмари весняних слів та прикмет.

Четвер - «Весняна творчість». Учні початкових класів разом з класоводами виготовляли подарунки мамам до восьмого березня. Було організовано виставку їх робіт. Діти в караоке «Весна прийшла» співали веселі пісні. По класах була проведена творча гра «Весняний комплімент».

П’ятниця – “Весна і мама». Було організовано пісенній вернісаж «Матінко моя», діти декламували вірші для мам та виконували веселі тематичні танці. Класоводи знімали та створювали відео-привітання мамам.

Протягом тижня діти працювали творчо та креативно, з нетерпінням чекали нового дня і нового дива. Адже вони – головні учасники цього проєкту, а ентузіазм, творчий підхід педагогів допомогли зробити тиждень початкової школи справжнім святом для дітей. У день закриття тижня найактивніші її учасники були нагородженні грамотами та подяками.

/Files/images/0_a_l/IMG_20210304_112807.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 57

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.