07.05.2020 - Контрольна робота №2

Виконайте контрольну роботу за посиланням wym-1588240566456

12.03.2020 - Гліцерол: молекулярна і структурна формули, фізичні властивості. Якісна реакція на гліцерол.

Відео wym-1584372513640

Опрацюйте параграф 32, виконайте вправу 386

14.03.2020 - Етанова (оцтова) кислоти, її молекулярна і структурна формули, фізичні властивості. Хімічні властивості етанової кислоти: електролітична дисоціація, дія на індикатори, взаємодія з металами, лугами, солями.

Перегляньте відео wym-1584374432731

wym-1584374456524

wym-1584374578252

wym-1584374624977

Опрацюйте параграф 33 на ст.184-186, виконайте вправи 398, 400

19.03.2020 - Застосування етанової кислоти. Практична робота № 4. Властивості етанової кислоти

Опрацюйте параграф 33 на ст. 186-187. Опрацюйте хід практичної роботи № 4 в підручнику на ст. 189

21.03.2020 - Вищі карбонові кислоти: стеаринова, пальмітинова, олеїнова. Мило, його склад, мийна дія.

Перегляньте відео wym-1584375889223

Опрацюйте параграф 34, виконайте вправу 419, 420

02.04.2020 - Жири. Склад жирів, фізичні властивості. Природні й гідрогенізовані жири. Біологічна роль жирів

Перегляньте відео wym-1585746886735

Фізичні властивості жирів wym-1585746956666

Опрацюйте пар. 35, обов'язково пройдіть тест за посиланням wym-1585749246317

04.04.2020 - Вуглеводи: глюкоза й сахароза. Молекулярні формули, фізичні властивості, поширення і утворення в природі. Якісна реакція на глюкозу

Перегляньте відео wym-1585749272331, якісна реакція на глюкозу wym-1586370646809

Опрацюйте пар. 36, виконайте вправу 446

09.04.2020 - Крохмаль і целюлоза - природні полімери. Якісна реакція на крохлаль

Перегляньте відео wym-1586370721798 , якісна реакція на крохмаль wym-1586370868112

Опрацюйте пар. 37, виконайте домашній експеримент № 3 на ст. 215, оформіть в робочий зошит

11.04.2020 - Інструктаж з БЖД. Лабораторні досліди № 12-14: 12. Взаємодія глюкози з купрум (ІІ) гідроксидом.13. Відношення крохмалю до води (розчинність, утворення клайстеру). 14. Взаємодія крохмалю з йодом.

Опрацюйте хід лабораторного досліду № 12 в підручнику на ст. 209.

Виконайте лабораторні досліди № 13, 14 на ст. 214, роботу оформіть в робочий зошит.

16.04.2020 - Застосування вуглеводів, їх біологічна роль.

/Files/images/hmya/carbohydratesburchenko-13-638.jpg/Files/images/hmya/carbohydratesburchenko-14-638.jpg/Files/images/hmya/16.jpg/Files/images/hmya/5.jpg

Скласти кросворд з теми: "Вуглеводи"

18.04.2020 - Поняття про амінокислоти. Білки як біологічні полімери. денатурація білків. Біологічна роль амінокислот і білків

Перегляньте відео wym-1586969944343

Опрацюйте пар. 38, виконайте вправу 477.

23.04.2020 - Значення природних і синтетичних органічних сполук. Захист довкілля від стійких органічних забруднювачів

/Files/images/hmya/Без названия (3).jpg

/Files/images/hmya/image227.jpg

Перегляньте відеоурок wym-1588235567071

Опрацюйте пар. 39, виконайте вправу 485

25.04.2020 - Інструктаж з БЖД. Практична робота №5. Виявлення органічних сполук у харчових продуктах

Перегляньте відео wym-1587627436175

wym-1587627452659

Опрацюйте хід практичної роботи в підручнику на ст. 216-218, оформіть звіт на подвійних листочка

30.04.2020 - Навчальні проєкти № 11-19

Підготуйте навчальний проєкт, тема на вибір:

11.Використання полімерів:еколого-економічний аспект

12. Альтернативні джерела енергії

13. Екотрофологія - наука про екологічно безпечне харчування

14. Виготовлення мила з мильної основи

15. Дослідження хімічного складу їжі

16. Хімічний склад жувальних гумок

17. Хімічний склад засобів догляду за ротовою порожниною

18. Друге життя паперу

19. Джерела органічного забруднення території села

02.05.2020 - Узагальнення знань з теми "Початкові поняття про органічні сполуки"

перегляньте відео wym-1588235768379

wym-1588235796414

Повторіть пар. 22-39

07.05.2020 - Контрольна робота №2

Виконайте контрольну роботу за посиланням wym-1588240609183

14.05. 2020 - Багатоманітність речовин та хімічних реакцій. Взаємозв'язки між речовинами та їхні взаємоперетворення

Перегляньте відеоурок wym-1588241949774

Здійснити перетворення: алюміній→ алюміній хлорид → алюміній гідроксид→алюміній оксид→алюміній сульфат→магній сульфат→калій сульфат. Укажіть тип кожної реакції

16.05.2020 - Місце хімії серед наук про природу, її значення для розуміння наукової картини світу. Роль хімічної науки для забезпечення сталого розвитку людства.

Опрацюйте пар. 40,41.

21.05.2020 - Хімічна наука і виробництво в Україні. Видатні вітчизняні вчені - творці хімічної науки

Опрацюйте пар. 42,43.

23.05.2020 - Навчальні проєкти № 20-22

Підготуйте навчальний проєкт (тема на вибір):

20. Видатні вітчизняні хіміки як учені й особистості.

21. Екологічна ситуація в моїй місцевості: відчуваю, думаю, дію.

22. Дослідження достовірності реклами з погляду хімії.

28.05.2020 - Узагальнення та систематизація знань за рік

Повторіть вивчений матеріал

Кiлькiсть переглядiв: 294

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.